Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Az Pelamo.hu-nál hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli a kiváló minőségű szórakoztató elektronikai és háztartási gépekhez való hozzáférést megfizethető áron. Ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a piac legjobb termékválasztékát kínáljuk, verhetetlen árakkal és kiváló ügyfélszolgálattal párosítva.

Tudjuk, hogy az elektronikai és háztartási gépek vásárlása megterhelő lehet, ezért küldetésünknek tekintjük, hogy egyszerűsítsük a folyamatot ügyfeleink számára. Akár új okostelefont, akár nagy teljesítményű számítógépet, akár egy elengedhetetlen háztartási készüléket keres, szakértői csapatunk segít Önnek megtalálni, amire szüksége van.

Az Pelamo.hu-nál elkötelezettek vagyunk a gyors, megbízható és problémamentes házhozszállítás mellett, hogy Ön minél hamarabb élvezhesse új szerzeményét. Szenvedélyesen törekszünk arra, hogy vásárlóink a vásárlás minden aspektusával elégedettek legyenek, az elejétől a végéig.

Köszönjük, hogy az Pelamo.hu-t választotta a szórakoztatóelektronikai és háztartási készülékek beszerzéséhez. Izgatottan várjuk, hogy részesei lehessünk az Önök útjának egy összekapcsolt és kényelmesebb életmód felé.